lauantai 5. joulukuuta 2009

Pieni suuri kissa

Kärppä Josefiina täyttää tänään kokonaisen vuoden! Siitä helmikuussa meille saapuneesta pikkurääpäleestä on siis kasvanut jo ainakin hieman suurempi kissa. Oppu on edelleen kooltansa aavistuksen suurempi, mutta tasaista tahtia Kärppä on ottanut kiinni. Ja jos ei kooltansa, niin ainakin luonteeltansa Kärppä on pieni suuri kissa.

Synttäreitä juhlistettiin tänään heti aamusta herkkuaterialla. Ihmisväki koetti löytää kaupasta jotain erikoisempaa, jotain mitä ei vielä oltaisi maisteltu, ja synttäriateriaksi valikoituikin Sheban meriherkkuja ja tonnikalaa. Hyvin näytti ainakin kastikkeet ja hyytelö synttärisankarille maistuvan, kun oikein lasilautaselta tarjoiltiin.


Ja koska Opun synttäreitä ei erityisemmin juhlittu, sai sekin osansa juhlapöperöstä. Varsin sievästi mahtuivat samalta lautaselta syömään, vaikka alkuun ennakoinkin, että täytynee jakaa ruoka kahteen kuppiin, sitten kun Oppukin päästetään apajille.


Ruuan jälkeen olikin rauhoittumisen hetki, sen verran pyöreiksi kissat itsensä söivät. Hetken malttavat nyt maistella päiväunia, mutta kohtapa ollaankin taas vauhdissa...

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Rapsuttelevat onnittelut synttärisankarille! :)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Yksivuotisonnittelut Kärpälle!

Villikissa kirjoitti...

Oikein paljon onnea päivänsankarille! :)