tiistai 2. helmikuuta 2010

Neulotaan!

Pitkästä aikaa ihmisväen naisosapuoli päätti tarttua neulepuikkoihin. Hieman jo pelotti, että niinköhän sitä saa ollenkaan rauhaa neuloa, kun kuitenkin vähintään jompikumpi kissoista tappaa tai saalistaa lankakerää eikä anna hetkenkään rauhaa.

Yllätys oli suuri, kun molemmat kissoista jatkoivat päiväuniaan vaikka kilistelin neulepuikkoja ja lankakeräkin pyöri iloisesti lattialla. Oppu heräsi sitten jossain vaiheessa ja tuli katsomaan, mutta ei, pyörivä lankakerä ei ollut erityisen mielenkiintoinen. Sen sijaan neulepuikkojen punaiset päät herättivät Neidin kiinnostuksen. Tottahan se neulominen sitten keskeytyi kun ahkerasti puikon päässä roikkuva neiti meinasi viedä koko puikon. Luovutin suosiolla.

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Meilläkin neulottiin viikonloppuna pitkästä aikaa. Aiemmilla kerroilla hommasta ei ollut tullut mitään, kun kanssaneulojat olivat niin aktiivisia. Nyt olin aivan hämmästynyt, kun T ei ollut koko hommasta yhtään kiinnostunut ja C:lle riitti, että sai kerran kokeilla lankaa tassullla ja puikkoa hampailla. Sen jälkeen hän kehräsi tyytyväisenä ja katseli joko ihan vieressä tai sylissä (ei se kissa sylissä neulominenkaan tietty aivan helppoa ole).

Jenni kirjoitti...

Opulle ja Kärpälle lähti juuri haaste Cisulta ja Totolta! :)