maanantai 8. elokuuta 2011

Uusi alku ja palkinto


Koska K-blogi tarjoili meille tällaisen, lienee "pakko" aktivoitua hieman tämän blogin pitämisessä. Edellisestä postauksesta on jo reilusti yli vuosi. Uudistin vähän blogin ulkoasuakin, joten kokeillaan nyt tällaista uutta alkua.

Palkintoon liittyen Oppu ja Kärppä vastaavat nyt kysymyksiin:

Oppu:
Mikä on lempivärisi?
Punainen. Minulla on punainen ruokakuppi ja valjaat.

Mikä on lempiruokasi?
Katkaravut. Tuoreet, ruuan sekaan sekoitetut tai ihan missä muodossa tahansa. No okei, pateesta en välitä. Myös tuore liha on hyvää!

Minne haluaisit matkustaa?
En minnekään ainakaan autolla. Autossa tulee aina paha olo ja ahdistus. Ulkona on välillä ihan kiva käydä, esimerkiksi tuossa omalla takapihalla vaanimassa tipuja.

Kärppä:
Mikä on lempivärisi?
Musta. Henkilökunnan mustissa vaatteissa kissankarvat näkyy niin kivasti!

Mikä on lempiruokasi?
Tykkään natustella kaikkia esineitä, esimerkiksi silmälaseja, kyniä, cd-levyjen koteloita, kännykän laturia yms. Nämä tosin eivät ilmeisesti henkilökunnan mielestä ole ruokaa, joten vastataan nyt sitten että tonnikala.

Minne haluaisit matkustaa?
ULOS! Viimeksi jäi ulkoilu kesken, kun oli muka "kiire, niin käydään ihan nopeasti vain". Eivät ne uskoneet että ulos olisi taas päästävä, vaikka koko yön rapsutin ovea ja piipitin surkeasti.

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Kyllä se on niin, että kaikkien kissojen pitäisi päästä ULOS aina kun siltä tuntuu. Eikä ihmisten pitäisi hermostua, jos kissa haluaa siellä ulkona esim. istua kaksi tuntia putkeen pensaan alla ja toivoa, että pensaasta tipahtaisi tipupaisti suuhun.

Ikävää, että Opulle tulee autossa paha olo ja ahdistus. Meillä tunnetaan vain autoraivo, se ei ole kovin vakava juttu ainakaan ihmisten mielestä.