maanantai 2. marraskuuta 2009

Luonnon liveshow

Pakkaset ovat kiirineet myös savoon ja tinttejä näkyy taas puissa. Tämä saa kissat taas aktivoitumaan ja monesti alkaakin keittiöstä kuulua kummaa koputusta. Oppu paukuttaa hännällä mikron kylkeen kun samalla tähystää siitä ikkunan edestä takametsän asukkeja. Välillä röyhkeät tiput tulevat jopa parvekkeelle, eilenkin kävi jopa kolme (!) tinttiä istumassa kaiteella yhtäaikaa. Kyllä meinasivat kissat saada hepulin.


Oppu jaksaa kytätä ikkunasta myös metsässä lenteleviä lintuja, mutta Kärppä ei tunnu tajuavan niissä mitään ideaa. Oppu käkättää, paukuttaa hännällä ja tökkii kuonolla ikkunaan (näkyisipä tuo lasi kuvan perusteella olevan kuononjälkien lisäksi muutenkin pesun tarpeessa), Kärppäkin innostuu tästä ja tulee katselemaan, mutta vaikuttaisi olevan vähän hukassa. Katselee kuitenkin samoihin suuntiin kuin Oppu, ikäänkuin ihmetellen, että oliko tässä nyt jotain jännää... Parvekkeelle lentävät paistit on kuitenkin myös Kärpän mielestä mielenkiintoisia.

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Teillä on loistavat oltavat, kun lintu-tv:tä voi katsoa kotona! Meidän talon lähellä ei ole puita, joten sitäkin ihmeellisempää oli, kun viikonloppuna mökillä oli lintu-tv. Hyvin tutulta kuulostaa käkättäminen ja hännän paukuttaminen ja kaikki. Meillä molemmat katsovat myös lentäviä lintuja ja joskus onkin hauskaa, kun kissojen päät liikkuvat aivan samaan tahtiin ja samalla tavalla lentävän paistin perässä.