lauantai 6. kesäkuuta 2009

Kärppä Josefiina ½ vuotta!


Kärppä "Pörri" Josefiina on nyt sitten jo puolivuotias rimpula. Semisynttärit menivät varsin hyvin, kun taannoin talteen pistetty pörrölelu löytyi lelupiilosta. Keltaisen karvapörrön kanssa Kärppä jaksoi painia tuntitolkulla.

Muutoin kissaväen elämä on ollut varsin tylsää. Ihmisväki on joutunut opiskelujen sijaan töihin kesän ajaksi (eli ilmeisesti bloggaaminenkin harvenee, kuten ehkä tarkkaavaisimmat ovat jo huomanneetkin), ja säätkään eivät ole suosineet ulkoilua tai edes ikkunoiden auki pitämistä. Eläimistö joutuu siis pärjäämään päivät keskenään ja kaikki ylimääräinen huvikin on karsittu. Zooplussan laatikko on sentään jätetty kissojen iloksi, ja tämä onkin poikkeuksellisen mukava pahvipiilo.

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Onnea pikkuiselle! Tai siis isolle. :)

Eiköhän kissoilla ole niin paljon seuraa toisistaan, etteivät päivät käy tylsiksi, vaikka ihmiset eivät viihdyttämässä olisikaan. Meillä ainakin juuri tämä on syy, miksi toisen kissan hankkiminen tuntuu niin tärkeältä. Teillä kissit tosiaan tottuivat supernopeasti toisiinsa. Toivotaan, ettei se ollut mikään poikkeustapaus, vaan että sellaista voisi käydä muuallakin, esim. vaikka meillä. ;)