lauantai 20. kesäkuuta 2009

Nuori Neiti Etsivä: Pomppiva papana ja kaksoishännän salaisuus

Toisinaan yön pimeiden tuntien hälvettyä on löytynyt aitauksestaan eksyneitä papanoita - rikkalapiosta, hiekkalaatikon takaa, tai laatikon reunalta. Olimmepa porukalla aivan ällikällä lyötyjä, ymmällämme ja hämillään. Ei yksikään osannut ymmärtää, saatika aavistaa, mikä johti papanan pakenemaan aidan yli.

Todistetusti näillä pikkutiikereillä vahvat tassut ja ronskit otteet saavat monesti hiekan pöllyämään, eikä ole harvoin, kun eteisen matto tai pesuhuoneen lattia ovat saaneet osansa pissa-alustaksi tarkoitetusta puumurskasta. Siispä pääasiallinen epäilty olikin hiekkalaatikon kovakourainen käyttäjä, mutta vähänpä tiesimme. Onneksi Nuori Neiti Etsivä paljasti mysteerin. Syyllinen oli kyllä sama, vaan syypä ei.

Käydessään hoitelemassa ison hädän, Neidillä on tapana olla tarkkana, jopa nirso, kuopan suhteen. Kaivetaan sinne, kaivetaan tänne, sinne taas ja sinne tänne. Täydellistä paikkaa etsiessä rupeaa perään kasvamaan toinen häntä, vaan tämä pilkottava karhunhäntä onkin juuri se, joka pitäisi kätkeä laatikkoon. Kaivamisen tiimellykesssä häntä tosin irtautuu ja putoaa laatikon ulkopuolelle ihmisiä ihmetyttämään.

Mysteeri selvitetty, ongelma ei.

2 kommenttia:

Elina kirjoitti...

Heips!

Kysyit Tuiskun verkkopaita-valjaista :-)

Ne on ostettu viime vuonna Lemmikkiasemalta täältä Kuopiosta. Vieläkin näytti olevan heillä myynnissä, maksavat n. 15e tai vähän alle. Viime kesänä oli isompiakin kokoja, joita nyt ei enää sitten ole. Iso harmi, koska olisin halunnut toisellekin itämaiselleni tollaiset :( Hirmuisen kätevät pukea ja kissoille mieluisat!

Mirja kirjoitti...

Jos valjaspäivitys on tulevaisuudessa aiheellinen, niin pitänee tutustua noihin sitten tarkemminkin. Näyttävät tosi kivalle.