sunnuntai 5. heinäkuuta 2009

Papanabuster?

Edellisen blogikirjoituksen jälkeen ihmisväki on pohtinut ongelmaan ratkaisua. Johtuisiko Neiti von Oppenheimerin aavistuksen verran ongelmallinen vessakäytös laatikon sijainnista tai sisällöstä vai onko vika ihan vain korvien välissä. Kärpällä ei vessaongelmaa ole, ja alunperin pellettivaihdoksen jälkeen ökomuruset kelpasivat Opullekin aivan mainiosti. Päädyimme nyt kuitenkin kokeilemaan toista hiekkamerkkiä, joten kaupasta tarttui mukaan pieni pussillinen kompostoitavaa ja pölyämätöntä (näin ainakin pakkaus väittää) Odourbusteria, jolla on tarkoitus täyttää tässä vaiheessa vain toinen hiekkalaatikoista. Katsotaan nyt miten kissat sitten pissaavat. Toivottavasti tämä helpottaisi myös kuopan kaivamista ja papanoiden päätymistä laatikkoon. Ainakin pussi vaikutti kovin kiinnostavalta...

"Kuka toi on ja miks se on tuolla pussissa?"

2 kommenttia:

Menina kirjoitti...

Täällä ilmoittautuu bloginne uusi lukija :)

Meitä hieman kutkuttaisi samainen hiekka, mutta on niin hankalaa raahata noin isoja säkkejä kaupasta. Käteen tarttuukin helpommin pikkupakkaukset - tosin niitä saakin sitten olla alvariinsa ostamassa ;)

Puupohjaiset hiekat on harmittavan usein syynä kissojen vessaongelmiin, siksi en ole näillä hiekkapedoilla uskaltanut kokeillakaan.
Toivottavasti teidän söpöiset tyttöset nyt kelpuuttavat uuden hiekan ja pääsette pomppivista papanoista eroon :)

Mirja kirjoitti...

Tuota OdourBusteria saa 6 kg säkeissä, mikä on vielä varsin kannettava vaihtoehto siihen suurempaan säkkiin verrattuna. Ja tuo olikin ihan kätevä vaihtoehto, kun ei ole varmuutta että tähän hiekkaan pysyvästi siirrytään, tuollainen kokeilupakkaus siis.

Pellettejähän meillä kokeiltiin ihan ensin, kun tuttavalla oli hyviä kokemuksia. Mitään pellettivessaa ei tietenkään meillä ollut ja kun neiti von O pissaili suihkukaivoon ja lavuaariin, eikä pelleteille, niin päädyttiin sitten kokeilemaan tuota Öko Plussaa, joka on pienempirakeista ja paakkuuntuvaa. Vasta muutaman kuukauden jälkeen tuli näitä kaivamisongelmia. Katsotaan nyt miten tämä osittaisvaihdos vaikuttaa asiaan, suosivatko kissat nyt sitten vain toista vessaa...?