keskiviikko 30. syyskuuta 2009

Syömälakko!

En tiedä mikä on kissoihin mennyt, mutta varsinkaan Oppu ei enää pidä Feline Porta 21 kitten-pöperöstä. Tilasin sitä viime zooplustilauksessa ison satsin, kun näytti olevan kissojen lempparia. Ja nyt se jää poikkeuksetta kuppiin. Kun Oppu ei halua tuota syödä (ei siis edes maista, katsoo vaan että taas tota ja marssii pois), niin Kärppäkään ei malta pitkään istuskella ruokakupilla, kun Oppu touhuilee jotain muuta erittäin mielenkiintoista jossain muualla. Tekisi mieli melkein itse popsia, on niin hyvän näköistä ja hajuista kanasoosia tuo ruoka.

Kolme pussia (kitten kana-riisi, á 100g) taitaa olla vielä jäljellä. Haluaako joku antaa niille hyvän kodin pientä korvausta vastaan? Voidaan myös vaihtaa johonkin parempaan (aikuistenkin pöperöt käy).

2 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Ei hätiä, kohta ne on taas maailman parasta ruokaa. Jätä vaan pussit venailemaan kaapin perälle vähäksi aikaa... Ainahan kissat vaihtaa lemppariruokaa ilman mitään järkeenkäypää syytä. Ne vaan on sellaisii.

Mirja kirjoitti...

Mietinkin tässä, että uskallanko tilata seuraavaksi ison satsin miamoria zooplussalta, vai päättääkö noi pikkusutturat kohta vihaavansa sitäkin evästä, vaikka nyt se herkku menee kuin kuumille kiville...