lauantai 10. lokakuuta 2009

Irresistible indeed

Ihmisväki tilaili sitten taas zooplussalta, kun alkoi kaapeista ruokavarannot ehtyä. Tällä kertaa ostoskoriin sattui myös "aikuisruokia", kun toinen eläinvauvoista ei olekaan enää niin vauva ja toinenkin alkaa jo pikkuhiljaa olla täysi-ikäinen. Nyt mennään siis ehkä 50-50 pentu-/aikuisruualla. Applawsin lihaisat naksut (lihaisuutta ei tosin ulkonäöstä voi päätellä, ihan samanlaisia natusia ovat kuin normaalitkin naksut) on uponneet tasaiseen tahtiin, joten tilasin niistä aikuisversiota odottelemaan edellisten loppumisia. Tilasin myös kokeeksi lajitelmapaketin cosma thai -ruokia, jotka saivatkin innostuneen vastaanoton jo heti laatikosta purkamisen jälkeen.


Oppu päätti siis, että mitäs tässä turhia odottelemaan ja päätti pureutua purkkeihin kiinni vaikka olivat vielä paketissa. Eikä suotta, ilmeisen maistuvaa mössöä purkit sisältää, sillä ainakin jo testattu tonnikala-rapu -vaihtoehto katosi kupeista nopeammin kuin mikään muu ruoka tähän mennessä.

Toinen vastustamattomuus löytyi paketista kun tilauslomakkeelle oli eksynyt myös kovasti kehuttu Kong Wubba -kissanlelu. Tappeluhan siitä meinasi tulla. Kärppä ei aiemmin ole kovin suurta kiinnostusta kissanminttua kohtaan osoittanut, mutta tuon Wubban kimpussa se oli samantien. Minkäänlaista raatelua ei meidän hurrrrjat pedot osoittaneet (ilmeisesti kerrankin meiltä on jäänyt Mäykysen blogi lukematta), vaan lähinnä hieroivat siihen naamaansa ja nuolivat koko lelun ihan märäksi. Mitähän huumehia tuon hiiren sisuksiin on oikein kätketty, kun en ole tavallisen kissanmintturouheen nähnyt tuollaista vaikutusta aikaansaavan? Pakkauksen myyntilause "Irresistible" pitää kyllä varsin hyvin paikkansa. Melkoisen pitkän tovin Kärppä kieriskeli lattialla wubbaa halien...

1 kommentti:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Meilläkin on todettu, että kaikki Kong-lelut sisältävät ilmeisesti jotain super-kissanminttua. Ei meilläkään tavalliset kissanminttulelut saa mitään vaikutuksia aikaan, mutta Kongit ovat ihan vastustamattomia.