sunnuntai 25. lokakuuta 2009

Ilmojen halki

Kissat oppivat joku kuukausi sitten kiipeämään vaatekaapin päälle, ja ihmisväki ajatteli taas olevansa nokkela ja helpottavansa elukoiden reittiä, niin ei tarvitse pudottaa koko kirjahyllyllistä tavaraa kiipeillessään. Vaatekaapin viereen aseteltiinkin sitten "sisustustikkaat" jotka ovat olleet ahkerassa käytössä. Kissat kiipeävät kaapin päälle, leikkivät siellä ja monesti myös päiväunet otetaan yläilmoissa.

Jokin aika sitten Kärppä tajusi, että kaapin päältä voi tulla alas myös tikkaita nopeammin: hyppäämällä sängylle. Tämän sai tuta ihmisväen toinen osapuoli, kun pikkueläin varhain eräänä aamuna laskeutui hyppynsä päätteeksi nukkuvan naisosapuolen jalkoihin. Varsin epämiellyttävä herätys, voin sanoa. Ilmalentoja on saatu tuon jälkeen todistaa pariinkin otteeseen, vaikka taisi pikaherätys olla herättäjällekin sen verran traumaattinen kokemus, että ei ole enää yöhyppimisiä nähty. Lelujen, tai muun tarpeeksi mielenkiintoisen, perässä saa Kärpän kuitenkin syöksymään kaapin päältä varsin nopeasti.

6 kommenttia:

Zepa kirjoitti...

Lentävä kissa! Jee!

Villikissa kirjoitti...

Tuosta kun rajaisi kaapiston pois, on kuin kissa lentäisi kuutamolla. ;)

Mirja kirjoitti...

Tarkoituksella jätin kaapiston kuvaan, ettette luule että meillä on ihan yliluonnollinen pikkuriesa. :)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Kissasisustamisen seurauksena lentäviä kissoja :) Hurjalta näyttävä loikka, kun mitään laskeutumiskohdetta ei näy.

Jenni kirjoitti...

Aika yliluonnolliselta tuo kyllä näyttää :) Mahtava kuva!
Onneksi lentävä pikkueläin on toistaiseksi laskeutunut vain ihmisten jalkoihin, vaikka voin kuvitella, ettei sekään ihan paras tapa ole herätä.

Nennu kirjoitti...

Oikein kunnon loikka! Meidänkin kolli kiipeilee samalla tavalla kaapin päälle katon rajaan...Se on aina tykännyt kiipeilystä ja seinille hyppelystä.