maanantai 13. huhtikuuta 2009

Konttorirotat

Toimistolla suoritettiin pyhiä odottaessa arkistoinventaario. Pikemminkin täystyhjennys puskutraktorein. Paperit piti kuitenkin käydä läpi, ettei kierrätykseen häviä tärkeitäkin papereita. Kahden laatikollisen läpikäynti oli kuitenkin rankkaa hommaa, mutta onneksi lähistöltä löytyi vuokratyövoimaa, joka auliisti tarjosi auttavia tassujaan. Konttorikatteja ei paperivuori pelottanut, eivätkä laatikoston pimeätkään nurkat ahdistaneet, vaan ne sukelsivat oitis pelkän ruokapalkan voimin raivokkaasti työn kimppuun.

Työmotivaation raivokkuus oli tosin niin ylitsevuotavaista, että kierrätykseen päätyivät apulaisten kynsissä myös apulaiset itsekin. Jopa siinä määrin, että paperityöt jäivät lopulta kuitenkin pääurakoitsijalle itselleen.

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Hyvin tarkkaavaisen ja keskittyneen näköisiä konttorirottia! Meilläkin asuu hyvin innokas kaappienjärjestelijä-varastomies, jopa niin innokas, että hänkin jää välillä kaappiin tai varastoon itse jumiin.

SR kirjoitti...

Eipä täälläkään ole harvinaista, että varastomies livahtaa kaappiin, joskus jopa esimiehen huomaamatta. Piipityksen perässä saa sitten metsästää mihin kaappiin ahertaja on tällä kertaa lukittautunut ylitöihin.