keskiviikko 22. huhtikuuta 2009

Paparazzi

Salakuvaaja yllätti tänään Neiti von Oppenheimerin omista touhuistaan. Neiti oli kylpyhuoneen puolelta löytänyt kuivumassa olleen lattialuutun, ja raahannut sen eteiseen nukkuma-alustakseen (vai liekö ollut siivoustouhuihin ryhtymässä?). Tottakai kissa häiriintyi kuvaamisesta, ja kameraan jäi vain yksi äärimmäisen epätarkka ja kehnosti valottunut kuva. Ja juuri ennen kuvan ottoa kissa köllötti unisen näköisenä rätin päällä. Juuri kuvan ottamisen jälkeen kissa taas syöksyili ympäri huonetta kamerasta heijastuneen valotäplän perässä.


Tänään tapahtui myös ensimmäinen suuri tuhoaminen. Tähän mennessä kissat ovat pudotelleet korkeintaan pieniä juttuja, jotka eivät ole menneet rikki. Kiipeillessään Kärppä onnistui pudottamaan leipälautasen hyllyn päältä, ja tietenkin se hajosi tuhannen atomeiksi. Kärppä säikähti tuota lautasen rikkoontumista itse niin, että sujahti salamana pakoon sängyn alle, ei ehtinyt edes torumaan kun kissa jo katosi näköpiiristä.

2 kommenttia:

Regret kirjoitti...

Meillä Siru tykkää myöskin kovasti kaikenmaailman räteistä. Suosikkina hiukan kostea, melkein kuiva keittiörätti. Kissa kantelee niitä ympäri kämppää sen näköisenä kuin olisi suurenkin saaliin saanut kiinni :D

Mirja kirjoitti...

Meillä toinen rätti, joka usein löytyy muualta kuin tiskipöydältä, on keltainen karhunkieli. Kissat tietävät varsin hyvin, että tiskipöydälle ei saa mennä, eikä sinne ihmisväen läsnäollessa edes yritetä. Monesti aamuisin tai koulupäivän jälkeen tuo karhunkieli kuitenkin löytyy keittiön lattialta tai eteisestä. Myös kuivumassa ollut tietokoneen ilmansuodatin koki Neiti von Tuhon; pieni pala suodattimen reunasta löytyi keittiöstä, itse suodatin taas eteisestä.