maanantai 23. helmikuuta 2009

Kaksi yötä...

...Kärppä Josefiinan saapumiseen! Lähden kuljetuskopan kanssa bussiajelulle keskiviikkoiltana ja noudan pikkuturrin kotiin.

Jännittää!

Neiti von Oppenheimer ei ole ollut moksiskaan, vaikka olen koittanut innostaa sitä ajatuksella uudesta pikkusiskosta ja leikkikaverista.

2 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Onnea matkaan! Jännittävää kuulla, miten pian kissat tottuvat toisiinsa (toivottavasti tottuvat, mutta kyllä kait ainakin useimmiten!). Olen kuullut, että jotkut tappelevat kaksi tuntia, toiset kaksi viikkoa ennen ystävystymistä. Meilläkin vähän mielessä toisen moukulan hankkiminen, joten Kärppä-uutiset kiinnostavat.

Soikku kirjoitti...

Vahingossa eksyin tähän blogiin, ihanan reipas tuleva isosiskokissa ja mikä kaunotar onkaan kohta perheeseen tulossa! WAU!
(miten niin raxstan kilppareita? *virn*

Toivottavasti kaikki sujuu hyvin ja pikkuneidit tottuvat pian toisiinsa ja ovat sen jälkeen ihan bestikset ikinä!Tullaan sitten katsomaan, miten yhteiselo sujuu...

Meidän blogista löytyy viime juhannukselta tarinaa "pienistä" alkumurinoista, kun iso paha isotätipuoli ei meinannut lämmetä millään... :-)