sunnuntai 22. helmikuuta 2009

Yöllinen saalistaja

Nukkuva ihmisväki heräsi aamuyöllä kummalliseen muovipussin rapinalta kuulostavaan ääneen. Neidillä on tapana öisin vaeltaa ja lattialle unohtuneet muovipussit täytyy aina tarkistaa. Tämä rapina ei jäänyt vain tarkistukseen, vaan jatkui jatkumistaan. Lopulta oli pakko lähteä tarkistamaan, kun kissan kutsuminen sai aikaan vaan vastauksen "näyy". Neiti von Oppenheimer tallusteli jostain vessan ja keittiön suunnalta vastaan, eikä ihmisväki ensin meinannut löytää rapisevaa asiaa öisestä pimeydestä mitenkään. Tarkistuskäynti WC:ssä tuotti kuitenkin tuloksen:


Onkohan meillä luettu salaa Herra Mäykysen blogia ja otettu sieltä oppia kuinka vessapaperi tulee oikeaoppisesti raadella? Neidille ei jostain syystä ollut kelvannut seinällä telineessä roikkuva rulla, vaan saalistettavan täytyi olla koskematon käärö. Neiti tuli vielä oikein ylpeänä esittelemään saalistaan nau'unnan säestämänä.

3 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Melkoinen saalis.Siinä on ollutkin työmaata kun on revitty pussista pois ja lopuksi raadeltu saalista.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Hmm... Pitäisiköhän Mäykysen blogiin lisätä joku vastuuvapauslauseke: Emme ota vastuussa mistään sivuilla esitetyn materiaalin aiheuttamista suorista, epäsuorista, satunnaisista, erityisistä tai välillisistä vahingoista, liikevoiton menetyksistä tai liiketoiminnan keskeytyksestä. Muuten Mäykyselle vielä joku kaunis päivä tulee lasku, kun jonkun pieni viaton kissa on remontoinut kämpän Mäykysen oppien mukaisesti ;)

Jenni kirjoitti...

Tämä kuulostaa melko hölmöltä, mutta meille kävi niin, että kissa istui sylissäni, kun katsoin netistä, miten Mäykynen on kohdellut vessapaperirullaa - ja pari minuuttia tämän jälkeen kissa meni vessaan ja alkoi repiä vessapaperipakkausta. Emme silti aio nostaa kannetta Mäykystä emmekä ketään muutakaan kissaa kohtaan, vaikka kissis mitä keksisi. Kissat ovat kissoja ;)