keskiviikko 11. helmikuuta 2009

Se on siinä


Kyllä se nyt löytyi, uusi perheenjäsen. Varsin villi tapaus oli tuo uusi pörriäinen, jota tänään kävimme katsomassa. Siskojen kanssa oli kauheasti touhuamista ja kovasti tuntuu pikkuneiti pitävän kiipeilystä. Ja kyllä, sen naama on hassusti läikikäs, ei suinkaan likainen, kuten ensin itse kuvan perusteella arvelin.

Kuviin oli hankala kisua saada pysähtymään edes syliin ottamalla, siksipä tämän päivän teema onkin käpälät kohti jokaista ilmansuuntaa.


Leikkimisten jälkeen tuli väsy, ja vaikka touhutessa ei paljon ihmiseläjät pientä kiinnostaneet, niin rapsutukset ja silittelyt se otti vastaan hurjan kehräämisen kera. Nyt pitäisi vielä odottaa 27. päivä, että pentu on luovutusikäinen.

7 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Ihana kisuli!Jokos olette nimen keksineet villille pennulle?

Mirja kirjoitti...

Kärppä Josefiina taitaa olla tällä hetkellä nimiehdotuksista kärjessä. :)

Jenni kirjoitti...

Kärppä :) Ihana kissa ja hieno nimi!

Vulpes kirjoitti...

Voi miten hienoa, että teille löytyi pikkuinen kissakaveri Oppu-neidille! :)
Ikuisuudelta tuntuva odotus vielä edessä (tiedän tunteen), mutta kyllä se aika loppujen lopuksi nopeasti kuluu. :)

Sirpa kirjoitti...

Onnea tulevan uuden kissakaverin johdosta! :)

Jenni kirjoitti...

Joko on kova kissakuume? 27. helmikuutako se tulee, siis viikon kuluttua? Miten olette valmistautuneet tai aiotte valmistautua? Toivottavasti kissat ystävystyvät pian :)

Mirja kirjoitti...

Jossain vaiheessa loppuviikkoa olisi toiveissa saada kissa kotiin. Noutopäivä on vielä hieman auki, voi vielä aikaistuakin. Jännittää kovin, että miten vanha asukki suhtautuu uuteen ja kuinka uuden kanssa pärjää, kun tuntui olevan niin kova seikkailija/kiipeilijä. Ruokakuppeja pitänee hankkia pari lisää ja tilkitä pari kissanpennun mentävää koloa (en osaa miettiä kuinka pieni se on, kun tämä nykyinenkin tuntuu vielä pennulta, mutta on kuitenkin niin suuri, ettei ihan pikkukolosiin mahdu ryömimään). Kuljetuskoppaan pitäisi ehkä väsätä jonkinlainen suojapeitto, kun joudutaan ulkoilemaan penskan kanssa heti noutomatkalla pikkuisen (julkiset kulkuneuvot käytössä).