lauantai 2. toukokuuta 2009

Lämmin

Eilen rohkenimme ensimmäistä kertaa yhdessä ulos valjastelemaan. Kiitos Jannille ja Laurille valjaslahjoituksesta, nämä uudet punaiset sopii Kärpälle ihan hullun hyvin.

Aluksi molemmat kissat arastelivat hieman, Oppu meni matalan seinää pitkin ja suunnisti takaisin ulko-ovelle. Pikkuhiljaa pelko väistyi ja varsinkin Kärppä alkoi tutkimaan ympäristöään rohkeammin. Näimme yhden ison koiran ja muutaman ihmisen, jotka kaikki aiheuttivat piiloutumisreaktion: mahdollisiman matalaksi kuoppaan tai puunrungon taakse. Oppu lähinnä tarkkaili Kärpän touhuiluja, mutta uskalsi vähän itsekin tutkiskella pusikkoa ja puunrunkoja. Kissakuvahaasteessa on tällä viikolla aiheena lämpö, ja mikä sopisikaan siihen paremmin, kuin kaunis auringonlaskun lämmittämä ilta:

3 kommenttia:

Jenni kirjoitti...

Ahaa, nyt sielä on käyty iltalenkillä! Ja mikä parasta, ihan luonnon keskellä. Meillä ainakin metsä on kaikkein paras valjastelupaikka. Siellä on yksinkertaisesti niin paljon kiinnostavaa, että ei voi jännittää valjaita, kun hajut ja rapinat vievät mennessään. Niin ja puut, niitä pitää aina tarkkailla vähän siihen malliin, että oisko tuohon hyvä loikata... Hienoa, toivottavasti pääsette pian taas ulkoilemaan!

Mirja kirjoitti...

Juu äkkiä pelko katosi, kun piti tutkia uusia hajuja. Täällä on paljon koiraperheitä, joille tuo metsä on myös suosittu ulkoilupaikka. Vähän pelottikin, että mitä tapahtuu jos tulee koiria vastaan, mutta näköjään kissat "jäätyy" matalaksi, eivätkä sinkoile hädissään mihinkään. Tuo vastaantullut koirakin vähän vaan tuijotti, että onpas hassuja pikkuotuksia...

Zilga kirjoitti...

Leppoisaa ulkoilua ilta-auringon lämmössä.