tiistai 26. toukokuuta 2009

Ruokapostia

Zooplus lähetti taas ison kasan ruokaa pikkupörriäisille. Postikusti oli pakettia tuodessaan valitellut, kuinka painava paketti onkaan, ja olihan se, kun tilattiin pari isoa pussillista hiekkaa taas täydentämään varastoja. Ruokaakin oli ihan kiitettävä määrä, ja löytyipä seasta myös pari lelua kissoille. Mitään ei ollut lommoilla, kaikki tilattu löytyi eikä tällä kertaa saatu edes koiranruokaa kaupanpäällisiksi.


Oppu meinasi varastaa kuormasta löytyneen kissanminttuhiiren jo pakkauksen kera, ilmeisesti kerrankin oli oikeasti mintuntuoksuinen lelu. Myös Kärppä innostui nuuhkuttelemaan ja nuoleskelemaan tuota tupsuhäntäistä hiirua. Hyvä valinta siis.


Ruokakaappiin piti järjestää reilummin tilaa uusille ruuille, joten ruuat jätettiin hetkeksi lattialle odottamaan. Ehdin jo naureskella, että onneksi meillä ei osata pureskella ruokapusseja rikki.


Se parhaiten nauraa jne... myöhemmin löydettiin yksi sievästi raadeltu Mäymör lattialta. En vieläkään tiedä kumpi kissoista Mäykysen oppeja pussiin kokeili, mutta veikkaan tuota suurempaa Neiti von Tuhoa, eli Oppua. Pussi napattiin piiloon ja se syödään kohta iltapalaksi. Mikäli sisällä enää on juuri mitään jäljellä...

3 kommenttia:

Aifukola kirjoitti...

Meilläkin Kissa Kippurahäntä omistaa pussin läpi syömisen taidon. Sitä vain ei ole päästy harjoittamaan enää muuton jälkeen, kaapit kun ei enää olleet yhtä helposti avattavia. :)

Hra Mäykynen kirjoitti...

Teillä oli selvästi kissatkin päässeet lukemaan Mäykysen pussinpuremisvinkit :) Mäykynen lähettää terveisiä ja toteaa, että esikertalaiselta erinomainen suoritus.

Mirja kirjoitti...

Luulen myös, että nuo otukset salaa käyvät tirkistelemässä Mäykysen blogia, kun ei tosiaan ollut ensimmäinen kerta, kun Herran toilailuista otetaan oppia. :)