sunnuntai 17. toukokuuta 2009

Musta aukko

Eläintarvikeliike lopettaa toimintansa keskustan liiketilassa ja siellä on tarjolla monensorttista tavaraa hurjassa alennuksessa. Ihmisväki innostuikin poistamaan liikkeestä pari isoa pussillista kuivaruokaa (Hill'sin junioritonnikalanaksuja ja Masteryn juniorinaksuja) ja lisää juniorikissoille tarkoitettuja märkäruokiakin (myöskin Hill'siä (pusseissa, kelpaa hyvin), Almo Naturea (ei kelpaa) ja Animondaa (vuokia, kelpaa hyvin)). Leluja on tullut myös hamstrattua, mm. pörröpalloja ja pari höyhenpuuhkakeppiä, jotka ovat olleet suuri menestys. Koska lelujen ja tarvikkeiden alennusprosentti oli huima, hankittiin kissoille myös suhteellisen edulliseksi jäänyt tunneli. Tästä arveltiin tulevan kissojen uusi lempitemmellyspaikka, mutta kuinkas kävikään? No eihän ne kissat siellä viihdy, se rapisee ja on pörröinen ja pelottava muutenkin. Kärppä on pari kertaa vastahakoisesti noutanut lelun pois putken sisältä. Opun sai houkuteltua tunneliin köllöttämäänkin, mutta aika nopeasti kissa palaa pois tunnelista.


Tänään tunneliin ripoteltiin kissanmintturakeita, joista Oppu meni aivan sekaisin ja viettikin tunnelissa pitkän tovin nuoleskellen karvapäällystettä. Kärppä oli lähinnä hämmentynyt, mutta kävi myöskin nuuhkimassa mintuntuoksua, jota tosin oli mukavampi lipoa esimerkiksi muruja sirotelleen ihmisväen käsistä.

Ehkäpä tämä vaatii hieman totuttelua vielä, mutta jos ei ala kissoille tunneliryömintä maistumaan, niin eiköhän tuo tunneli tavalla tai toisella poisteta pois muiden lelujen tieltä (halukkaat ostajaehdokkaat voivat ilmoittautua jo nyt) .

5 kommenttia:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Meillä oli ihan samanlainen tunneli, mutta se ei herättänyt Mäykysessä ikinä mitään innostusta. Suurella työllä herran sai houkuteltua putkeen, mutta siihen se sitten jäikin. Tunneli annettiin sittemmin eteenpäin eräälle kissatutulle, mutta myös siinä taloudessa se jäi käyttämättömäksi. Valitettavasti meillä ei ollut tämän rohkaisevampia kommentteja tällä kertaa ;)

Anonyymi kirjoitti...

Ihana tunneli josta 17.5. kerroit. Mistä saisin tollaisen? vai onko sulla se jo myytävänä? merja.väyrynen@pp1.inet.fi

Anonyymi kirjoitti...

Siis edellinen nimi ilman ääkkösiä...

Mirja kirjoitti...

Vastasin tunnelista e-mailiin.

Anonyymi kirjoitti...

Joopa joo. kakara täytti eilen 12 viikkoa ja sen kunniaksi otettiin tunneli esiin. olipa vielä hoidossa pari 1,5 vuotiasta tyttökisuakin omieni lisäksi. niinpäs siinä kävi että emäntä itse oli tunnelist kaikkein eniten täpinöissään:) kissat eivät juurikaan noteeranneet sitä muita leluja kummemmaksi. omituisia otuksia... terv Merja