perjantai 9. tammikuuta 2009

Hurmaus-kurnauskis

Neidillä on krooninen kehräystauti. Ei tarvitse kuin vilkaista kissaan päin, niin hurinaa kuuluu. Saati sitten jos erehtyy koskemaan, melkein sormiin sattuu kun Oppu pörisee niin voimalla.

Olen kyllä kertakaikkisen hullaantunut tähän kissaan. Ensimmäiseksi kissassa vakuutti veikeän oloinen tabbykuvio. Kotona sitten huomattiin neidin erikoisen väriset silmät, joissa hehkuu oranssin lisäksi hieman turkoosia (kuva löytyy tuolta blogin yläreunasta mustavalkoisuutta lukuunottamatta lähes muokkaamattomana). Edellisen eläinsuojalla katselemamme kissan korvissa oli sievät tupsut, ja niinpä on myös tällä yksilöllä. Pienehköt vielä, mutta eipä sitä tiedä jos nuo töyhdöt hieman vielä kasvaisivat. Halusin reippaan ja osallistuvan mutta myös sylissä viihtyvän kissan, ja juuri sitä sain. Söpöys on hyvä bonus.

Vaikka tänään taas pissaa livahti suihkukaivoon (eilen kaikki meni sievästi laatikkoon, vaikkei edes liiemmin vahdittu), niin silti ei kaduta että juuri tämä kissa valkattiin eläinsuojalta. Pitänee testailla jotain toista hiekkaa jos suihkukaivoon pissailu jatkuu, ehkä nuo puupelletit ei ole neiti Oppenheimerin mieleen... Pakko silti olla tyytyväinen että pissa päätyy edes sinne suihkukaivoon, eikä esim sänkyyn.

2 kommenttia:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Pissa suihkukaivossa on onneksi aika pieni ongelma verrattuna esim. siihen sänkyyn. Meilläkin puutuotteet vessassa aiheuttivat lakkoilua, joten periaatteista oli luovuttava ja nyt vessassa on mikrohiekkaa. Saveahan se on, joten ei sitäkään täysin epäekologisena voi pitää. Ainakin meillä käytetty Odour Buster olisi valmistajan mukaan jopa kompostoituvaa, mutta täällä kaikki kissanhiekat, jopa puupohjaiset, pitää laittaa sekajätteeseen, joten ekologisuus saa kyllä aika kovan kolauksen alkumateriaalista riippumatta.

Mistä neiti von Oppenheimer on saanut hienon nimensä?

Mirja kirjoitti...

Vaihdettiin tänään laatikkoon Öko plussaa, toivotaan että pissa päätyy sinne tästä lähin. Pitää sitten vielä koettaa jotain muuta merkkiä, jos ei tuo auta. Täällä ei ole kielletty kissanhiekan kiikuttamista biojätteisiin. Joku markettitavarakin taisi olla kompostoitavaa, olisikohan ollut Cassius.

Neiti on nimetty Robert Oppenheimerin mukaan. http://fi.wikipedia.org/wiki/Robert_Oppenheimer