maanantai 5. tammikuuta 2009

Toistaiseksi Nimetön

Jo ennen muuttotouhuja päätettiin, että kissa muuttaa meille heti kun vain on mahdollista. Eläinsuojeluyhdistyksen sivuilta katseltiin monenlaisia vaihtoehtoja, ja eräs Minttu-kissa olikin jo lähestulkoon muuttamassa meille ennen joulua, mutta sitten joku ehti tuntia ennen meitä varaamaan sen. Päätimme sitten muuttaa rauhassa ja miettiä kissaa uudestaan sen jälkeen kun asunto on kunnossa.

Eilen kävimme taas tuossa läheisellä pieneläinsuojalla katsomassa sinne saapuneita kissanpentuja. Kaikki olivat jo varattuja, mutta suojalla oli vielä jäljellä valkonaamainen selästä ruskeanharmahtava tabbykuvioinen nuori tyttökissa, joka valloitti heti meidät molemmat. Tyttö viihtyi sylissä ja oli kauhean hellyydenkipeä ja uteliaan oloinen. Tällä oli kai ollut samanikäinen kaveri, joka oli jo saanut uuden kodin. Päätimme varata kissan. Tänään tyttö muutti meille. Automatka oli kauheaa ulinaa kuljetuskopassa, mutta kotona osattiinkin olla heti rauhallisesti. Muuttolaatikoiden seasta löytyi paljon uutta tekemistä ja tutkittavaa. Kissa lähti heti tutkimusretkilleen, mutta pian kuului jostain nurkasta arka "miu" ja katti juoksi takaisin luoksemme. Muutenkin tuo viihtyy siellä missä ihmisetkin ovat: syönnin aikaan tullaan tuijottamaan joko lattialta tai sylistä ja laatikoita purkaessa täytyy olla totta kai auttamassa.

Ei vaikuta tämä Toistaiseksi Nimetön yksilö kauheasti stressaavan uudesta kodista. Syliin tulee nukkumaan, ruoka maistuu ja pissakin päätyy hiekka-astiaan. Toivottavasti yhteiselo sujuu tulevaisuudessakin yhtä mukavasti.

Ei kommentteja: