tiistai 13. tammikuuta 2009

Syöksy!

Oppu-neidin uusin harrastus on pyykkien tutkiminen. Vaikka pyykkitelineen päällä tasapainotteleminen onkin hankalaa, niin täytyy silti käydä tasaisin väliajoin telineellä varmistamassa, että kaikki on kunnossa.

Tänään sitten totesin, että pyykit lienevät jo viikon kuivatuksen jäljiltä tarpeeksi kuivia ja joutavat kaappiin odottamaan käyttöä. Neiti tuli tietysti tutkimaan, ja päätin tarttua kameraan, kun puolityhjällä telineellä kissan meno oli sangen mielenkiintoisen näköistä. Noh, kuinka ollakaan, teline ei tyhjänä ollut niin vakaa kuin aikaisemmin, ja kissaneiti kera pyykkien päätyi melkoiseen syöksyyn.


Sekä kissa että pyykit selvisivät kuitenkin syöksystä ehjin nahoin. Syöksy tämäkin, vaikkei ehkä samanlainen, kuin muiden tämän viikon kissakuvahaasteen osallistujilla.

5 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Heh, tässäpä olikin syöksyä kerrakseen.Saapas nähdä meneekö kisu enään telineen päälle=D

Zilka kirjoitti...

Tämä vasta erikoinen syöksy onkin, onneksi ilman haavereita.

Mirja kirjoitti...

Onneksi kissoilla on tapana tulla jaloilleen alas. Leikkiessään neiti on tipahdellut pöydiltä ja hyllyiltäkin. Yleensä kyllä hetken päästä pitää kiivetä samalle hyllylle uudestaan, joten tuskin tuostakaan pyykkitilanteesta mitään traumoja jäi.

Hra Mäykynen kirjoitti...

Kovasti tutun kuuloisia harrastuksia Opulla. Jos veikata pitää, niin ei jää neidin viimeiseksi kerraksi, kun pyykin parissa hillutaan. Tuohan oli vasta ensimmäinen harjoitussyöksy, eihän treeniä siihen voi keskeyttää ;)

Sonja kirjoitti...

Oppuhan tietysti treenailee pyykkisyöksyä vielä moneen kertaan.

Nim. meilläkin pyykkiteline lattialla silloin tällöin...