torstai 19. maaliskuuta 2009

Helpotus

Kakkaa. Kuinka onnellinen ihminen voi ollakkaan löytäessään kissankakkaa. Huoli on painanut kun Oppu on ollut surkeana jo monta päivää. Aamulla laatikosta löytyi epämääräinen kakka, mutta siitä ei voinut päätellä kumman kissan jätöksiä se mahtoi olla. Oppu vaikutti kyllä välillä jo vähän pirteämmältä ja söi ja joi kuitenkin jonkun verran. Nyt illalla asia varmistui, kun hiekkalaatikolta kuului ropinaa ja Oppu oli asialla. Tuotos ei ole aivan normaalin näköinen, mutta ei se mitään epänormaaliakaan sisällä. Vain koostumus on poikkeava. Voi kuinka helpottunut olo onkaan, kun edes jotain on todistettavasti suolesta ulos tullut. Huomenna pitää kiusata kissaparkaa ainakin sen verran, että pestään se shampoon kanssa. Öljyn ruiskuttaminen suuhun on johtanut siihen, että koko kissan etumus on öljyisen näköinen, kun tottakai ruiskukäsittelyn jälkeen kissa menee ja nuolee itseään ja öljy leviää kaikkialle.

Pitää nyt vielä seurata tilannetta. Toivottavasti kissa piristyy ja jaksaa kohta taas leikkiä ja touhuta normaalisti. Öljyn annostelu lopetetaan ainakin toistaiseksi. Tuo parafiiniöljy ei ilmeisesti ole pitkäjaksoisesti syötettynä kovin terveellistä tavaraa kuitenkaan, niin ei viitsi turhaan sitä syöttää.

2 kommenttia:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Onneksi Oppu voi jo paremmin ja kiva kun ilmeisesti selvisitte myös ilman eläinlääkärikäyntiä. Pikaista paranemista Opulle!

Mirja kirjoitti...

Juu ei lähdetty eläinlääkärille. Tänään aamulla kissa oli jo huomattavasti pirteämpi, kehräsi ja pyysi ruokaa, söikin paljon paremmin kuin parina viime päivänä.