sunnuntai 1. maaliskuuta 2009

Kakkapylly

Kärppä Josefiina tutustutettiin heti ensimmäisenä talon saniteettitiloihin ja käymisastiaan. Paikka jäikin heti mieleen, eikä tarpeita ole yritetty pyöräyttää nurkkiin. Pyöräyttämisessä kävi tosin toisenlaisia ongelmia. Joka-aamuinen käymäläkierros sai yllättävän käänteen, kun uloste ei suostunutkaan päästämään irti luojastaan. Kärppä tosin oivalsi heti ongelman ja syöksyi pesuhuoneen lattialle kelkkailemaan. Kakkarantua piirtyi parikymmentä senttiä, minkä jälkeen aloitettiin toinen kierros. Siivousväki kuitenkin pääsi nopeasti väliin ja vahingot havaittiin vähäisiksi.

Kipua uhmaten kissan pesemiseen käytiin välittömästi ilman asianmukaista suojautumista. Riehakkaan rytökärpän huljuttelu kävi kuitenkin yllättävän helposti. Vastarintana havaittiin ainoastaan pientä kiemurtelua ja märinää ja hetkeä myöhemmin märkäpyllyinen kakkakone pääsi vilistämään pitkin lattioita.

Myöhemmin tosin huomattiin, että likaisen laikukkaassa turkissa on tummanruskealla ulosteella täydellinen suojaväri. Kuivunut kakkinappi napattiin irti pienen vinkaisun säestyksellä, eikä tapahtunutta muisteltu pahalla.

Ei kommentteja: