maanantai 2. maaliskuuta 2009

Pieni ja iso

No nyt ne meni tollai vierekkäin tonne.


Neiti von Oppenheimer ei ole alkuinnostuksen jälkeen osoittanut kauheasti mielenkiintoa naulakkoloungea kohtaan. Ilmeisesti paikka on liian korkealla, ja alastulo ramppia pitkin ei olekaan kauhean helppoa. Kärpän myötä ylös kuitenkin passaa nykyään kiivetä ja joskus kissat erehtyvät kipuamaan hyllylle myös yhdessä. Oppu ei tosin ole tainnut aikaisemmin oikeasti nukkua tuolla ylhäällä, mutta nyt kelpaa pikkusiskon kaveriksi kömpiä päiväunille. Ihan samassa kasassa ei kuitenkaan nukuta, vaan pieni ja iso eri tasoilla.

Kärpälläkin on pienoinen alastulo-ongelma, useimmiten naulakossa roikkuvat takit toimivat alastautumisalustana. Ratkaisuksi olemmekin suunnitelleet ylimääräistä hyllyä komeron seinään kiinnitettäväksi. Ei tulisi sitten niin pitkä pudotus.

1 kommentti:

Jenni kirjoitti...

Suloinen kuva! Tytöillä on selvästi hyvät oltavat ja ovat selvästi myös tottuneet hyvin toisiinsa. Hienoa! Ylimääräinen hylly voisi olla hyvä (meillä kuuluu tasainen TÖMPS-jytinä kotona, hyllykiipeilyseinä on suosittu pomppupaikka), vaikka kissoja ei varmaan kauhistutakaan niin paljon kuin ihmiskatselijoita se pää edellä seinää pitkin alas meneminen, jota ne harrastavat...