sunnuntai 22. maaliskuuta 2009

Ei vain puhdasta, vaan yllätyspuhdasta!

Kakkaongelmaan käytetyssä öljylääkityksessä oli pienoisena sivuvaikutuksena turkin tuhriintuminen. Ongelma saattoi olla lähinnä esteettinen, mutta nuhruinen Neiti näytti kovasti nukkavierulta ja muutenkin surkealta, joten kissan peseminen ihmisvoimin oli asukkaiden mielestä selviö. Neidin mielestä ei ollut.

Ensimmäinen pesuyritys oli suunniteltu kohta kohdalta etukäteen. Pitkähihaiset suojavaatteet, hieman lämmintä vettä lavuaariin, kevyt pintakastelu kissaan, saippuan vaahdotus ja huuhtelu käsisuihkulla. Ensimmäinen kohta onnistui hyvin, mutta kun kissa piti saada altaaseen, Neiti kieltäytyi voimakkaasti. Lavuaari päästettiin tyhjäksi ja mietittiin toisenlaista lähestymistapaa. Toinen pesuyritys oli suoraviivaisempi ja improvisoidumpi. Kissasta tukeva ote kaksin käsin, mahdollisimman lähelle lavuaaria ja kevyesti vettä käsisuihkulla. Tällä kertaa kieltäytyminen oli voimakkaampaa, mutta pesutuloskin parempi. Pieni kissa yltää, niin halutessaan, kauas, pureutuu syvälle lihaan ja venyy uskomattoman pitkäksi.

Välillä huilattiin porukalla, kun Neiti pääsi kiipeämään olkapäälle pakoon. Yhden ihmisen voimat eivät riitä 95% pienemmän ja 800% raivokkaamman eläimen pitelemiseen, joten taukoja pidettiin useampiakin. Lopulta mouruava ja vastaan kampeava kynsihirviö saatiin huuhdeltua ja kaikki olivat tyytyväisiä, vaikka varsinaisia voittajiakaan ei ollut. Pesutulos ei ollut aivan täysi kymppi, eikä uitetulta pussirotalta näyttävä kattikaan vaikuttanut täysin kiitolliselta nöyryytyksestänsä. Yritystä kuitenkin löytyi kaikilta tahoilta.


2 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Voi ressukkaa kun on niin surkian näköisenä!

REGRET kirjoitti...

Voi ei.. Varmasti kamala kokemus kissalle. Silti en voi olla hiukan nauramatta kuvalle.