tiistai 17. maaliskuuta 2009

Yhdessä

Neiti von Oppenheimer on ollut tänään hieman vaisu ruokailultaan ja olemiseltaan. Kärppä on koittanut parhaansa mukaan pyydystää Opun häntää ja peuhata ympärillä, että saisi toisen mukaan painiin tai leikkiin. Oppua ei nyt jostain syystä kiinnosta, vaan se makaa mielummin tarkkailemassa sängyllä tai nojatuolissa.

Tämän viikon kissakuvahaasteessa on aiheena perhe. Vaikka kissat ovat eläneet yhdessä vasta vajaan pari viikkoa, ovat ne silti jo yhtä perhettä ja mahtuvat tuonne Opun tarkkailunojatuoliinkin kahdestaan. Kärppä meni hetki sitten nuolemaan Oppua, aivan kuin piristääkseen vaisua perheenjäsentä. Nyt ne koisaa yhdessä kasassa, kun Kärppäkin viimein kyllästyi yksin leikkimiseen. Kissaperhe parhaimmillaan.


3 kommenttia:

Villikissa kirjoitti...

Ai miten suloisesti Kärppä pitää Opusta huolta kun toinen on niin väsyksissä.

Jenni kirjoitti...

Miksi tääkin juttu piti lukea juuri nyt, kun on kauhea toisen kissan kuume? :) Tai ehkä tämä on merkki - kissoja pitää olla kaksi, kissat haluavat kissaperheenjäsenen... Joka tapauksessa hienoa, että tytöt ovat nyt noin läheisiä!

Zilga kirjoitti...

Juuri äsken todistin samanlaisen episodin omassa kissaperheessäni. Ensin liehiteltiin ja sitten nukuttiin kylkikyljessä.