maanantai 16. maaliskuuta 2009

Postia kissaväelle

Tänään kuulimme harvinaisen äänen: ovikellon. Postisetä siellä kilkutteli ja kissat syöksyivät välittömästi piiloon. Postisedällä oli iso paketti kissoille. Kissat tosin uskalsivat esiin vasta sen jälkeen kun postisetä oli jo poistunut, joten ihmisväki joutui kuittaamaan lähetyksen vastaanotetuksi.


Paketti tuli siis saksanmaalta. Mitä isot edellä, sitä pienet perässä: tilattiin sitten zooplussalta mekin (kyllä on liikaa luettu Mäykysen, Maunon ja muutamien muiden tilanneiden blogeja). Paketissa oli kaikki ehjää ja lähestulkoon kaikki tilatut tavaratkin. Vain metallinen kissankuppi puuttui, sen tilalle olivat laittaneet kaksi kiloa koiran kuivamuonaa. Mielenkiintoista. Reklamoin toki, ja muonaa ei kuulemma joudu palauttamaan ja saan kupista rahat takaisin, kun eivät voi logistisista syistä sitä erikseen lähettää. Varsin nopea asiakaspalvelu, kun vastaus tähän tuli melkein vartin sisällä siitä, kun viestin lähetin. Kaipa tuo koiranruokakin tulee käytettyä, kun vanhempien luona on useampikin suu odottamassa.


Mitä siis tuli tilattua? No vähän sitä sun tätä. Tilasin kokeilumielessä erilaisia ruokia, kuivaa ja märkää, tölkeissä ja pusseissa. On Miamoria, Hill'siä, Bozitaa, Iamsia ja Portaa. Animondan rafine kitten -pusseja oli iso satsi tarjouksessa, joten nytpä sitten kissat popsivat sitä oikein urakalla. Tähän mennessähän on popsittu sekä markettimuonaa että eläinkaupan tavaroita (enemmän marketin märkäruokia, kun ei ole raaskinut ostaa eläinkaupasta niitä kalliita purkkeja, kuivaruoka on ollut eläinkaupasta kyllä) ja jonkun verran myös raakaa lihaa ja kalaa.

Muutenkin tilailin kaikenlaisia tarjousjuttuja, kuten Öko plussaa (jota sai melkein pari euroa halvemmalla/kg kuin täkäläisestä lemmikkiliikkeestä) ja muutamia leluja. Nuo pehmopallot on meillä a) varsin suosittuja (aina tappelu menossa, että kuka saa leikkiä) ja b) aina hukassa, joten ihan hyvä että niitäkin sai reilumman satsin tarjoushintaan. Lelutkin joutuivat heti käyttöön, kun Kärppä halusi testata jokaista vuorotellen.


Höyhenhuisku oli tosi kiva...


...samoin nahkasuikalehuisku...


...mutta tää piikikäs juttu, jolla ihmisväki käpälöi pienen kissaparan turkkia, oli ihan yäkyäk!

Jostain syystä Kärppä lähinnä puree tuota pikkukarstaa, jos se näköpiiriin ilmaantuu. "Salaa" saa kyllä harjata ja se innostaa hurjaan kehräykseenkin, mutta heti jos Kärppä huomaa millä välineellä toimenpide suoritetaan, tulee hampaita ja kynsiä kohti karstaa.

Kaiken kaikkiaan varsin nopea toimitus (tasan viikko sitten tilattiin) ja hyvä asiakaspalvelu, jäi ihan positiivinen mieli sekä ihmisväelle, että kissoille (paitsi se pelottava postisetä). Ehkä voidaan tilata toistekin, jos tämä lasti saadaan joskus ensin syötyä.

4 kommenttia:

Hra Mäykynen kirjoitti...

Siinä on myös etunsa, kun postisetä ja ovikello hiukan pelottavat. Meillä ei, vaan ovelle ollaan aina menossa vastaan ja tilaisuuden tullen ovenraosta myös vilahdetaan rappukäytävään.

REGRET kirjoitti...

Oliko minkä hintasia noi tavarat? Ja millaset postikulut?

Villikissa kirjoitti...

Onpas iso satsi evästä kisuille.Noilla luulisi pärjäävän jonkin aikaa=D
Hauskoja leluja kisut sai.Nuo teidän mirrit on niin nuoria, että ne jaksaa vielä leikkiä innolla

Mirja kirjoitti...

Regret: tarkkoja hintoja voit katsella itse osoitteesta zooplus.com. Tilaus tuli postikuluitta (ja tosiaan kotiin asti, painoa paketilla 19,5 kg, jota ei ehkä postista ole autotta kiva hakea), kun tilattiin niukin naukin yli postikuluttomuuden rajan (taisi olla 69 euroa). Edullisempia on suurin osa noista ruuista, kuin eläinkaupoissa, mutta joidenkin merkkien kanssa ei kovin paljon hintaeroa ole (kuivaruuissa varsinkaan). Noita pehmopalloja taas sai muistaakseni kolmella eurolla 8 kappaletta, kun taas täkäläisessä eläinkaupassa maksaa euron tai puolitoista per pallo.