keskiviikko 4. maaliskuuta 2009

Ujo, Unelias, Jörö, Vilkas....

Kissakuvahaasteen aihe, 9 luonnetta, tuntuu varsin sopivalta ja ajankohtaiselta. Nyt kun talossa on kaksi kissaa, joista toinen on huomattavasti nuorempi, on neitien luonteet jotenkin selkeästi havaittavissa. Pentu on suht vilkas tapaus, mikä taas on saanut hieman vanhemman neidin rauhoittumaan vähän.

Kärppä on siis selkeästikin seikkailija. Hyllyissä pitää kiipeillä ja kun täti Oppenheimer kiipeää korkealle kylpyhuoneen ikkunalle, on pakko yrittää perässä, vaikka voimat ei vielä aivan riitäkään vaadittavaan hyppelysuoritukseen. Nurkat on tutkittu moneen kertaan ja erityisen suosittu on naulakkolounge ja sinne johtava ramppi (jota muuten osataan sittenkin tulla sujuvasti perse edellä myös alas!):


Tätiytynyt Neiti von Oppenheimer on taasen ottanut tarkkailijan roolin. Välillä Oppu vetäytyy korkealle, kuten kylppärin ikkunalle katselemaan pikkuotuksen touhuja ja riehumista. "Vanha" ei aina jaksa leikkiä samaan tahtiin kuin nuorempi, joten toistaiseksi nuo korkeat paikat ovat pieni pelastus. Tässä Neiti on jäänyt kuljetuskopan suojiin kyttäämään mitä Kärppä touhuaa hyllyssä kiipeillessään.

1 kommentti:

Villikissa kirjoitti...

Hih, hauskan näköinen tuo Kärppä!Ihanan villiltä kuulostaa.