maanantai 2. maaliskuuta 2009

Piikki!

Neidit pakattiin puoliltapäivin kantokoppaan, ja suunnattiin matka kohti Rakki ja Katti -pieneläinklinikkaa. Kummallakaan kissoista ei mitään akuutimpaa hätää ole, mutta päätimme nyt viimein hankkia kissoille rokotukset. Kantokoppaan tytöt mahtuivat kitisemättä kahdestaan. Onhan tuolla jo jokusen päivän ajan köllötelty vierekkäin ja tuota kopassa kulkemista testattiin kotonakin.

Edessä oli siis parisenkymmentä minuuttia bussimatkustusta. Neitejä taisi pelottaa hieman, tai sitten olivat niin itsevarmoja ja rohkeita, että olivat taas koko matkan ajan ihan hiljaa. Perille päästyämme odottelimme koirien seassa hetken aikaa, kunnes mukava Paavo-eläinlääkäri otti meidät vastaan. Molempien neitien sukupuoli tarkistettiin vielä kertaalleen, eikä kumpikaan kokenut sukupuolenvaihdosta, vaan pysyivät edelleen neiteinä. Oppu käsiteltiin ja rokotettiin ensimmäisenä, ja Neiti kurkkikin rohkeasti tutkimuspöydältä pois. Kärppää vähän jännitti, eikä tutusta kuljetuskopasta olisi haluttu poistua laisinkaan. Molemmat selvisivät rokotuksesta moitteettomasti, ei tainnut paljonkaan kirpaista.

Molemmat saivat myös rokotuskortit, joihin merkittiin nimet ja syntymäajat. Neiti von Oppenheimerkin sai syntymäpäivän, kun eläinlääkärin tiedustellessa osattiin sanoa vain "ehkä joskus elokuussa 2008". 3.8.2008, päätti Paavo-lääkäri, ja nyt on molemmilla neideillä "virallinen" syntymäpäivä.

Ei kommentteja: